Σελίδες

liveforporn

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Καρατζαφέρης: Κρεματόριο το ευρώ

Ο ΠΡΟΦΗΤΗς  ΚΑΝΕΙ  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙς ΤΟ 2014 ΘΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΖΑΜΙΑ


«Το ευρώ δεν είναι φυλακή, είναι κρεματόριο», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης και προέβλεψε κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα πριν τα Χριστούγεννα.

«Είναι η πρώτη φορά που αλληθωρίζω τρυφερά προς τη δραχμή... Τι είναι καλύτερο; Να μας διώξουν ή να πάμε μόνοι μας στη δραχμή. Εγώ προτιμώ να πάω μόνος μου...», ανέφερε σε δηλώσεις του στον ρ/σ Alpha 989 και αφού εκτίμησε πως «ζούμε την αρχή της διάλυσης της Ευρώπης», πρόσθεσε ότι τον φοβίζει το γεγονός ότι «ένα ολόκληρο σύστημα του κεφαλαίου προσπαθεί να πείσει ότι πρέπει να υποστούμε τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ ».

Κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση για τα μέτρα των 11,5 δισ., ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε πως «Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δίνουν άλλοθι σε Τσίπρα, Καμένο και Μιχαλολιάκο να ανάψουν τον αναπτήρα», επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση Σαμαρά «δεν τραβάει».

Όσον αφορά τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υποστήριξε πως Τσίπρας, Καμμένος και Μιχαλολιάκος δεν απέχουν πολύ στις πολιτικές τους πρακτικές. «Ο Πάνος Καμένος δεν έχει την αντοχή του ηγέτη. Ο Τσίπρας είναι Τζέιμς Ντην:
επαναστάτης χωρίς αιτία», σχολίασε και σημείωσε πως το «πρόβλημα εν αρχή δεν είναι ο πολιτικός, αλλά το εκδοτικό κατεστημένο και τα "ντόπερμαν" του οικονομικού συστήματος». Ειδικά για τη Χρυσή Αυγή, εξέφρασε το φόβο του ότι «προϊόντος του χρόνου, θα είναι ισχυρότερη του κράτους».

«Αρχίζει η κοινωνική έκρηξη. Στο βάθος αυτό το πράγμα θα έχει αναστολές άρθρων του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου